måndag 28 februari 2011

Sitter och ska se IKSU - Pixbo på tvn och ser att Nina ska spela.
Kommer genast att bli mycket roligare att titta på.
Heja Nina!! :)

söndag 27 februari 2011


Jag är så himla trött nu förtiden. Somnade kl. 20 igår i soffan och gick och la mig vid halv tio. Vaknade igen vid 9 i morse. Trots det är jag sjukt trött nu och har ingen kraft eller ork i kroppen. Vet inte om det är min reumatiska värk eller om det är förkylning?
Nu ska jag se Grey´s och sedan blir det middag på Sjöstigen.


lördag 26 februari 2011

Har hänt lite grejer nu på slutet och jag har verkligen inte haft tid att sitta här. Jobb, skola och vänner har tagit upp all min tid och jag tackar inte nej till det.
Igår var det jobb och på kvällen bar det iväg till Sara. Middag och god dricka och efter ett tag kom Hanna förbi. Vi slutade på Oleary´s, som vanligt, och jag hade en trevlig kväll. Synd bara att Sara var tvungen att gå.

Kan också berätta att jag sökte lite jobb i torsdags och vill försöka komma in någon stans med lite administration eller liknande och på fredag dag ringde ett företag upp så jag ska på intervju den 8/3. Ibland har man tur! :)

Nu ska jag bokföra lite grann. Och sen äta en lyx middag!


Ha en bra dag.

torsdag 24 februari 2011


Inte så dåligt att när man kommer ut duschen så står det en stor kopp med chokladpudding och grädde som min Daniel gjort till mig. Mums! Så nu är jag proppmätt :)

Tänkte även slänga in en bild från jobbet i morse. Vilket frukostbord va? Haha.. Massa snacks och gofrukt. Inte illa!





Har nyss kommit hem och såg till min förtjusning att den som hade denna tvättid hade flyttat sin plupp och jag kunde ta den. Skönt! Så nu är 2 maskiner i full gång och det blir minst 2 till.
Fick även veta på jobbet att jag får förlängt. Blir 5 dagar i stäck med full tid och 5 dagar i halvtid. Sen går det runt. Så det känns jätte bra!
Nu måste jag egentligen plugga, ska försöka, men jag har så fruktansvärt ont i huvudet. Ska iallfall försöka annars blir det att se på skidor. Kanske går att kombinera?

Såhär ljust har det börjat bli när jag åker till jobbet vid halv 7 på morgonen!! :)

Igår när jag gick ut och gick var det SOL!!! Så jag fick lov att ta på mig solbrillorna. Det tackar man inte nej till!


onsdag 23 februari 2011

Min vän.


Jag och Rebecca har precis varit och gymmat. Det blev inte länge, men vi var där och vi körde lite granna.

Nu ska jag sätta mig med bokföringen så att det kanske släpper. Förstår inte att det kan vara så svårt?!


Sov Gott.
Jaaa!! Jag klara matteprovet!! :D

tisdag 22 februari 2011

Kamera



Daniel har köpt ett nytt objektiv till kameran så vi fick stå modeller lite granna. Först är det Elvis
och sedan är det jag med lilla Doris.




Kanske inte så bra bilder men det syns iallafall hur fint väder det är idag. -12 och sol!
Idag har jag hunnit plugga en del på matten som jag har prov på imorgon, ska även förtsätta med det efter middagen. Sen blir det att ta tag i företagsekonomin för hela slanten.

Nu: Greys.

Ha en bra kväll.

söndag 20 februari 2011

Jag och Amanda på Magaluf.

Var till min kusin idag och koppla in en diskmaskin. Gick ganska bra måste jag säga. Är väldigt nöjd! Jag och Daniel arbetade bra i team.
Igår var en trevlig kväll hos Erik och Amanda. Var hemma vid 1 och var på ganska bra humör. Otroligt skönt att en annan Amanda och hennes pojkvän kunde skjutsa hem oss! :)

Nu ska jag se på Greys och sedan Big Brother.

Sov Gott.

lördag 19 februari 2011

19 februari, Gabriella och Ella


Kvinnonamnet Gabriella är den feminina formen av Gabriel som är ett hebreiskt namn med betydelsen Guds kämpe. Kortformer är Gabi, Ella och Ellen. Namnet har använts som dopnamn i Sverige sedan början på 1700-talet. Andra former är Gabriela, Gabrielle, Gavriila (i ryskan) och Gabrijela (i kroatiskan).

En känd sång för namnet Gabriella är Gabriellas Sång.

Så, Grattis mig själv, Guds kämpe! :)

torsdag 17 februari 2011

Idag har jag fått massa nya kläder av mamma. En kappa och 2 tröjor. Nice!
Har även mest spenderat min hemmatid i soffan under filten framför Grey´s Anatomy och varvat de med lite pluggande. Det är så jädra kallt här hemma så man vill inte göra annat än att ligga under filten.



Imorgon ska mamma komma hit och ta stygnen på Doris. Jag och pappa kommer vara i ett annat rum än Daniel och mamma som ska plocka dom. Usch!

Nu ska jag se på Sveriges Värsta Bilförare och sen Svensk Maffia.

Sov Gott.

onsdag 16 februari 2011

Fick se mitt ekonomiprov idag och shit vad nöjd jag är. Tråkigt nog var det en massa slarvfel!?! Men jag klarade G gränsen med råge och hamnade på ett starkt VG. Han hade tvivlat på mig så han var väldigt imponerad vilket känns bra!
Nu är nästa kurs planerad så om 2 veckor är första kursprovet i Företagsekonomi B.

Nu ska jag göra klart en fältuppgift som jag har i A kursen så jag får avsluta den på riktigt!

Ha en bra dag.

tisdag 15 februari 2011

Nybakat!


Ikväll komme Sara förbi och vi bakade bullar. Det blev hela 49st vaniljbullar och goda blev dom!
Dock så var då jag så sjuktligt mätt att jag bara ätit en medans Daniel och Sara åt någon eller några fler. Haha..




måndag 14 februari 2011


Alla hjärtans dag och jag sitter här hemma ensam med katterna. Daniel är på mattelektion och jag tvättar. Rolig kväll?
Ska försöka göra min sista uppgift i Fek A så jag får bli riktigt klar med den!
Ska snart slå på tvn och se på  Dalen som ska spela mot Täby men först en sväng till tvättstugan.

söndag 13 februari 2011

Har varit mycket i helgen med plugg, middagsbjudningar och födelsedagskalas. Nu är vi hemma igen och jag ska snart hoppa i sängen. Är otroligt trött som vanligt så jag måste hoppa i säng för att orka med morgondagen. Den bjuder på jobb, stan, provtagning och sedan matte för att på kvällen tvätta.

Sov Gott.

fredag 11 februari 2011

Lugnet före stormen skulle man kunna kalla det. Tog bilden där jag jobbar just innan alla kom. Blir ganska mycket folk och rörigt men det brukar ordna sig.

Ikväll ska vi på hallen och titta på innebandy men först ska jag se skidskytte.

Ha en bra kväll.





torsdag 10 februari 2011

Pannkaka.


Idag blev det pannkaka till middag. Gud så gott det var och otroligt länge sedan. Blev vispad grädde och sylt till.


Även Doris och Elvis fick smaka på grädden.

Efter middagen var vi ute på en promenad och gick först förbi min farbror Ulf med en bilnyckel och sedan hem till mamma och pappa. Nu är vi hemma och ser på Sveriges Värsta Bilförare.

Sov Gott.


Pricken

Idag när jag gick på stan så hittade jag grejer som helt passade mig! Skulle egentligen bara köpa present till Jon som fyller år på måndag men dessa skönheter följde också med hem. En prickig sjal och en prickig rislampa. Hur nice som helst!

Gjorde även mitt kursprov i Fek A idag. Det gick Suuuuuper ! Så jädra skönt.

Nu ska jag fika
:)

onsdag 9 februari 2011

Var ute och gick i 40 minuter innan middagen. Har börjat gå med stavar och ja.. Is the shit!!
Imorgon är mitt kursprov i Företagsekonomi A och jag hoppas att jag klarar det! Gjorde matteprov idag som inte gick så bra. Trodde jag kunde det men de kunde jag tydligen inte. Får en till chans och då j*vlar.
Nu ska jag läsa det sista sen sova.

Sov Gott.

tisdag 8 februari 2011

Fint utanför fönstret på jobbet i morse. Imorgon blir det jobb, matteprov och plugg inför Ekonomiprovet på torsdag.

Sov Gott.

måndag 7 februari 2011

Händelsefull dag idag kan man säga. Gick upp 05:10 och gick ut och gick en rask promenad i 30 minuter. Otroligt skönt! Sedan jobbet, hem igen, käka och plugga lite. Kl. 14 skjutsa vi Doris till Veterinären eftersom hon skulle kastreras. Jag åkte på Östra för att få lite hjälp me matten och Daniel åkte och gjorde några ärenden. När jag var klar med matten blev det middag på Göteborg och sedan fick Daniel stanna i stan och jag åka hem med Doris.



Nu har jag hunnit vara ute på en promenad igen och ska hoppa in i duschen. Sedan ska jag gosa ner mig i min nya filt och plugga lite..

Sov Gott.

söndag 6 februari 2011

Jag är klaaaar!! :D Så underbart skönt! Nu är det bara att repetera :D :D



lördag 5 februari 2011

Nybakat


Jag fick ett sådant sug efter nybakat bröd i morse så det fick bli scones. Mums så gott det är med nygräddat bröd! När smöret smälter! :)
Nu sitter jag och pluggar och är snart klar med kaptel 12 och ska sedan ta tag i matte. Har inte så svårt att veta vad jag ska göra av mina dagar..

fredag 4 februari 2011


 Medans en annan håller på plugga så ligger katterna och sover. Doris i fönstret och Elvis under en pall. Ser dessutom ut som att det är sol på bilden till höger, men tyvärr. Den ljuger :(

Har det dock otroligt skönt då jag är på kaptell 11. Kaptiel 11. Hur underbart är inte det? När jag är klar med det är det bara 2 kvar. Så skööönt!



torsdag 3 februari 2011

Idag har jag jobbat mina 4 timmar på Länsförsäkringar och sedan pluggat och tvätta. Välbehövligt kan jag säga för jag hade inga rena sockar och nästan inga rena trosor. Men nu är det rent. Pluggandet går framåt. Har kört fast i matte men insåg att jag kan ju faktiskt fortsätta och ta tag i de jag inte kan senare. När jag får hjälp. Och i företasekonomin är det bara 3 kapitel kvar i boken. Så otrooligt skönt. Men man kan inte ligga på latsidan än. En vecka kvar till kursprovet!!



Nu: Sveriges Västa Bilförare.

Sov Gott.

onsdag 2 februari 2011

tisdag 1 februari 2011

Det är väldigt mycket just nu med jobb och plugg och har därför väldigt lite tid över till annat. Jag har lyckats träffa Frida 2 gånger i veckan och ska träffa Sara på fredag. All annan tid är jag upptagen.. Jobbar jag inte så sitter jag med ansiktet ner i en bok. På bussen, på soffan och en ledig stund på jobbet.

Söker ni mig så behöver ni inte leta så länge.

Haha.. Ska göra lite företagsekonomi innan jag ska iväg på nästa jobb..

Ha det bra.